16 Ocak 2014 Perşembe

Günün Anlam Ve Önemi


Günün Anlam Ve Önemini Anlatan Yazı Aşağıdadır

Tarihte Bugün - 16 Ocak 1987

Karlı bir Ankara vardı o gün... Fütüristik bir Ankara vardı... Skolastik bir Ankara da olabilirdi.. Lakin henüz olmamıştı... Bir üveeeee! sesi ile yankılandı Ankara sokakları... O ilk çığlık sanki şöyle demek istiyordu; "Sen duuur daha neler edecem sana!"

Şanlı tarihimizdeki en güzel günlerin başında gelen bu gün, blogun oluşmasında ve benim son beş yıldır çok mutlu olmamda baş rol oynayan ve her sene her dalda oscar, grammy, altın portakal, yakut karpuz ödüllerini silip süpüren, hayatıma anlam, çayıma şeker katan, kalbimin tek sahibesi, müstakbel zevcem H. Gülçin D.'un doğduğu gün olarak kayıtlara geçmekteydi.

Bu harikulade kişiliği dünyaya getiren, yayında ve yapımda emeği geçen herkese minnettar olduğumu bir kez daha yinelerken, beş yıldır her türlü sığırlıklarıma (bkz. büyükbaş) ve karanlıklarıma (bkz. psikolojiktir o yea) katlanan, çözüm bulan, bulmasa da bulduran, inovatif ve spekülatif kişiliğiyle bambaşka boyutlarda gezmemi sağlayan, sevdiğim, yârim H. Gülçin D., sana şunu söylemek istiyorum;




Ömrümün sonuna kadar birlikte olmak, tek dileğim! Çünkü, "Varlık ruhu terk eder gözün gözümden ayrılınca..."

İyi ki doğdun papatyam!!!

Gülçin'immm (emsalsiz) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder