13 Mayıs 2014 Salı

En Yeni Köşe - Tarih Soruları (cevap anahtarı)


GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHİ DE FERIPEDIA

Başlığı kes sen ya.. Öhüm.. Evet dombilikler... "Hani nerde dünkü sınavın cevapları..." diye diye feryat edenleriniz olmuş... Ahada aşağıda... Buyrun bakalım...

Cevap 1: Yoh artık bunun da cevabını mı merak ediyorsunuz? Cevap tabii ki D-Macellan olacaktı. Hiç çalışmıyorsun Ceren. Bak aslında akıllı çocuksun ama derse kendini vermiyorsun. Yarın velin gelsin evladım.

Cevap 2: Cevap tabii ki D-Macellan olmalıydı. Ceren bak hala daha başka şeylerle ilgileniyorsun. Kızacağım ama.

Cevap 4: Cevap A-soru nerde lan? olacaktı. Çünkü bakın soruda ne diyor. Ama hiç dinlemiyorsun ki çocuğum. Soruda ne diyor, aslında soru 3'te olmalıydı diyor. Orada sana ipucu vermiş. İpin ucunu tutamazsan olmaz.. mehmehmeh (Tarihçi esprisi)

Cevap 3: Cevap A-Peru olacaktı. Çünkü Peru bildiğiniz gibi itilaf devletlerinden. Şaka lan şaka. Peru'nun olayla ilgisi yok. Peru nere la. Piuuuu...

Cevap 5: D- Mavri Mira olacaktı. Mavri Mira hakikaten zararlı bir cemiyettir. Sigara bunda, içki bunda, kumar bunda, afedersin karı kız bunda. Tam bir itlik ve serserilik cemiyeti. Tabii bir Taşnak - Hınçak, olmadı bir Etnik-i Eterya değilse de, Mavri Mira'nın da hakkını yememek lazım.

Sizin cevap anahtarınız böyle olmasın diye uğraşıyoruz!



Yepyeni tarih soruları... Gün içerisinde sadece ama sadece FERIPEDIA'da... (Pembe dizi gibi Tarih anlatıyoruz arkadaş...)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder